Asserstraat 6 te Gieten Donderdag t/m zondag 16:30 - 22:00 0592 262 625 // reserveer telefonisch een tafel of maak gebruik van onze afhaalservice

LaBella Storia

Het mooie verhaal begon ruim 25 jaar geleden in de bergen bij San Leo. In een schilderachtig huis, gelegen tussen enkele olijfbomen, werd al generaties lang de kunst van de Italiaanse keuken met veel liefde doorgegeven. Nonna leerde kleinzoon Marino de authentieke en traditionele kneepjes van het vak. Marino ontmoet jaren later zijn grote liefde Liesbeth, haar grootste passie is de Italiaanse moderne keuken.

De karakteristieke Italiaanse olijfboom staat symbool voor vrede, liefde, wijsheid en kracht. Gelukkig waren deze ‘ingrediënten’ aanwezig toen het Drentse Gieten in beeld kwam. Op dit moment presenteren Marino, Liesbeth en hun zoon Elia met veel gevoel en liefde voor hun vak, trots allerlei heerlijke authentieke en nieuwe gerechten uit de verfijnde Italiaanse keuken zoals pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten. De keuken is rijk gevarieerd en maakt hoofdzakelijk gebruik van originele verse ingrediënten die met veel zorg en toewijding worden toegepast.

Marino, Liesbeth, Elia en alle medewerkers hopen dat u in een ontspannen sfeer, de culinaire keuzes waardeert en geniet van de diverse gerechten! Wij wensen u veel eetplezier in La Bella Storia!